Groepslessen

Zie hieronder welke groepslessen wij allemaal aan bieden
BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen.
Bodyshape is een les op muziek waarbij de nadruk ligt op conditie en kracht. In de oefeningen wordt gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten.
Bootcamp is een intensieve outdoor training waarbij gewerkt wordt aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. Discipline en doorzettingsvermogen zijn vereist.
Circuit is een fullbody workout van 30 minuten waarbij kracht, snelheid, explosiviteit, coördinatie, stabiliteit, mobiliteit en uithoudingsvermogen worden gecombineerd.
Man traint buikspieren middels plank oefening buiten
Core-Mobility training is een 15 minuten durende training waarbij de focus ligt op het aansterken van de stabiliserende spieren rond je wervelkolom.
Merk jij dat je een dagje ouder wordt? In onze Fit en Vitaal lessen werken we aan jouw fitheid en doen we oefeningen om het lichaam soepel te houden.
Hatha Yoga is de basis van alle fysieke yogavormen. De houdingen (asana’s) worden aandachtig ervaren, met een afwisseling van inspanning en ontspanning.
HIIT, of High Intensity Interval Training, is een trainingsmethode waarbij je in een korte tijd een hoge hartslag bereikt. Hoogst effectief voor afvallen.
Pilates is een trainingsconcept, ontwikkeld door de legendarische Joseph H. Pilates, welke er op gericht is het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren.
De wereldwijde leider als het aankomt op indoor cycling. Deze intensieve les heeft als doel om jouw conditie naar een hoger niveau te tillen. Zwaar maar gezellig.
Yin yoga is een yogavorm die zich focused op het mobieler maken van de gewrichten vooral rond het heupgebied, het bekken en de onderrug.

Gelijk een proefles aanvragen, vul je gegevens hieronder in!

Vraag hier je gratis weekpas aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!
LET OP: De Gratis Weekpas is beperkt beschikbaar

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.