Personal training

Ben jij op het punt aangekomen dat je een betere versie van jezelf wilt creƫren?

Steeds meer mensen kiezen voor een personal trainer omdat zij inzien dat je geen betere investering kan doen, dan in jezelf! Samen wordt er gewerkt aan een optimale balans tussen werken, trainen en rust. Een personal trainer helpt je bij het behalen van jouw doelstellingen op een verantwoorde en veilige manier. Het is die stok achter de deur die jou in goede banen gaat leiden. Met de juiste motivering en begeleiding gaan jullie samen gericht aan het werk om er voor te zorgen dat je weer een stapje extra in de goede richting komt. Tijdens de trainingen en contactmomenten staat kennisuitwisseling centraal, zodat jij deze blijvend kan inzetten in jouw leven.

Wat kan personal training voor mij betekenen

  • Je gezondheid verbeteren.
  • Je zelfvertrouwen een boost geven.
  • Je uithoudingsvermogen vergroten.
  • Je kracht vergroten.
  • Je techniek en houding vergroten.
  • Je voedingspatroon kan aangepast worden zodat je gezonder gaat eten.

Onze personal trainers trekken je naar een hoger plan, zelfs voorbij je eigen doelstellingen!

Vul onderstaand contact formulier in geef aan welke personal trainer je voorkeur heeft. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een gratis intake gesprek af te spreken.
Stefan Scharpenborg Jouw lichaam is tot veel in staat. Ik kan jou daarmee helpen. Wil jij een gezonder en fitter leven? Ik ga graag de uitdaging aan om jou te overtuigen dat door stappen te zetten in de goede richting niks onmogelijk is en wij samen jouw zorgvuldig vooropgezette doel gaan behalen.

Reeds 15 jaar ben ik werkzaam in de sportbranche en heb ik vele mensen gecoacht met hun fitheid en gezondheid. Mijn expertise ligt ook in de medische kant van sport. Zo kan ik jou nog beter helpen met jouw fysieke fitness. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Samen werken we eerst aan een vooropgezet plan om daarna stapsgewijs naar jouw doel toe te werken. Door middel van de juiste trainingen, mijn expertise en focus om jou te helpen is dit goed te realiseren.

Gun jezelf de tijd voor verandering , samen zullen wij jouw doelen gaan verwezenlijken. Laat vandaag de start zijn van iets nieuws.
Yvonne Wight Wil jij een mooie sportieve uitdaging aangaan en heb je daar gerichte coaching en training bij nodig? Of wil je juist gezond en fit ouder worden, alles in het dagelijkse leven blijven doen en het liefst niet beperkt worden door eventuele (chronische) klachten? Ik sta klaar om jou hierin optimaal te begeleiden.

Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen, dat is wat mij het meest is bijgebleven tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut. En dat lichaam samen met de geest altijd in staat is om meer te doen dan je denkt. Wanneer je lekker in je vel zit straal je dit uit, wat leidt tot meer zelfvertrouwen en energie zodat jij kan doen wat je altijd al had willen doen. Ongeacht je situatie, met gerichte training en coaching leer jij jouw lichaam kennen en hoe je deze sterker en fitter maakt en hoe je dit vervolgens vasthoudt.

De combinatie van mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut, maar ook zeker mijn eigen ervaringen om met goede begeleiding en coaching mooie doelen te mogen behalen, maakt mij de persoon om jou daarin te coachen en trainen.
Nathan Stroetinga Wat begon met mezelf trainen zonder een idee van wat ik moest gaan doen, is uitgelopen tot een grote passie voor fitness en alles wat er mee te maken heeft. Werken aan een gezondere levensstijl, jezelf uitdagen en doelen behalen motiveert mij enorm.

Wil jij ook met plezier naar jou vooropgezette doelen werken en ben jij opzoek naar persoonlijke begeleiding die jou daarin helpt en motiveert? Door middel van mijn kennis en passie help ik jou graag. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, ik begeleid je graag hierin waar plezier en het behalen van jou doelen centraal staan.

Door een persoonlijk plan en een op maat gemaakt training schema werken we stap voor stap naar een eindresultaat. Samen zorgen we ervoor dat je elke training het maximale uit jezelf haalt en met plezier resultaten behaalt om trots op te zijn.

Wanneer gaan we van start?

Contact opnemen

Zet jouw eerste stap naar het behalen van jouw fitnessdoelen.