Allereerst kun je bij Jan Postema fitness studio terecht om gewoon lekker te sporten. Met plezier bewegen is namelijk erg belangrijk. Jan Postema fitness studio staat bekend om haar gezellige, ongedwongen sfeer en de professionele en persoonlijke begeleiding door het personeel. Dagelijks streven wij er naar deze kenmerken te waarborgen vanuit 3 peilers:
  • Kwaliteit
  • Gezelligheid
  • Hygiëne
Wij helpen graag iedereen naar een gezondere lifestyle en ons publiek is dan ook enorm gevarieerd; de oudere en de jongere sporter, de slanke en de wat zwaardere sporter, de recreatieve en de topsporter, en alles wat daar tussen in zit. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je advies krijgt over beweging, voeding en lifestyle dat het beste bij je doelstellingen aansluit. Blonde vrouw traint buikspieren | Fitness bij Jan Postema
Of het nu gaat om het onderhouden van je basisconditie en -kracht, of dat je alles uit jezelf wil halen; degelijke fitnessapparatuur is een must om efficiënt je doelen te bereiken. Jan Postema fitness studio in Assen pakt uit met de nieuwste Technogym fitnessapparatuur van de beste kwaliteit en voldoet zo aan alle mogelijke verwachtingen die een sporter kan hebben. Naast functioneel en vernieuwend zijn de toestellen ook erg gebruiksvriendelijk. Ze kunnen door een breed publiek gebruikt worden en bieden dan ook zeker voor beginners en oudere sporters voordelen. Op een veilige en verantwoorde manier sporten staat bij Jan Postema fitness studio centraal, en daar past Technogym uitermate goed bij. Jan Postema Fitness Studio Assen biedt u de gelegenheid om geheel kosteloos en vrijblijvend 1 week onbeperkt gebruik te maken van de fitnesszaal en groepslessen. Tijdens uw eerste bezoek zal één van onze medewerkers u rondleiden door onze studio en u meer vertellen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Vraag hier je gratis weekpas aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!
LET OP: De Gratis Weekpas is beperkt beschikbaar

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.