Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness wordt steeds populairder, en niet zomaar. Sinds de ARBO wetgeving van 1994 en met name de Wet Terugdringing Ziekteverzuim bent u als werkgever (mede) verantwoordelijk voor het welzijn van de werknemer. Bovendien kost ziekteverzuim uw organisatie veel geld. Kostenbeheersing begint bij preventie. En preventie begint bij bewegingsprogramma's. Die programma's moeten gericht zijn op een toename van de belastbaarheid van medewerkers. De resultaten:
  • Lager ziekteverzuim
  • Fittere medewerkers
  • Vermindering van risicofactoren voor betrokken werknemers
Bewegingsprogramma's zijn bovendien recreatief en dus leuk voor uw medewerkers. Behalve de fysieke gezondheid biedt bedrijfsfitness werknemers een andere omgeving dan de werkvloer aan waar sociaal contact plaatsvindt. Wilt u het ziekteverzuim van uw medewerkers terugdringen of wilt u eerst meer informatie over de speciale bedrijfsfitness tarieven? Neem dan contact met ons op. Jan Postema Fitness Studio heeft contracten met de volgende intermediairs: Bedrijfsfitness Nederland Nationaal gezondheidsplan Company Care Network/Uw bedrijf vitaal Maar ook voor individuele contracten bent u bij Jan Postema Fitness Studio aan het juiste adres!

Waarom bij Jan Postema Fitness Studio?

  1. Jan Postema Fitness Studio Assen is een groot en modern sport- en fitnesscentrum in uw omgeving. Jan Postema Fitness Studio Assen onderscheidt zich door kwaliteit van de geboden diensten, de accommodatie, de diversiteit in sportmogelijkheden en de nauwe samenwerking met fysiotherapie (onder andere reactivering van werknemers met klachten) Buiten de activiteiten waaraan u kunt deelnemen via bedrijfsfitness, biedt Jan Postema Fitness Studio Assen u nog meer faciliteiten. Er is een zonnestudio met veilige en uiterst professionele snelbruinapparatuur. Bij onze receptie staat er na het trainen een bakje koffie voor je klaar.
  2. U en uw werknemers zijn in veilige handen. Professionele begeleiding is voor ons veel meer dan een kreet!!
  3. Jan Postema Fitness Studio kent een goede prijs/ kwaliteit verhouding.
  4. Makkelijk te bereiken en gratis parkeer gelegenheid.
  5. Als laatste, maar zeker niet minder belangrijk dan het bovenstaande, heerst er een goede sfeer bij Jan Postema Fitness Studio Assen. Gezelligheid is voor de motivatie van het grootste belang.
Kortom; Jan Postema Fitness Studio Assen beschikt over zeer veel faciliteiten en heeft voldoende capaciteit om uw bedrijf “sportonderdak” te verlenen.

Vraag hier je gratis weekpas aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!
LET OP: De Gratis Weekpas is beperkt beschikbaar

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.